WEBWINKEL

Webwinkel starten?

U wilt zelf producten gaan verkopen op internet? Dit kan soms complex zijn maar PDM internetdiensten kan u hierbij helpen.  Onze begeleiding kan op elke gewenste manier.

Webwinkel software

Op internet worden zeer veel verschillende software voor webwinkels aangeboden. Deze software hebben hun eigen specifieke voor- en nadelen. PDM internetdiensten maakt al sinds 2009 webwinkels en door deze ervaring maken wij gebruik van twee webwinkel software:

1. Magento

PdM internetdiensten bouwt haar webwinkels meestal met Magento software want Magento is de meest gebruikte webshop software.
Het succes van Magento is mede te danken aan de zeer uitgebreide mogelijkheden i.c.m. gebruikersvriendelijkheid. Met een Magento webshop bent u daarom gegarandeerd van online succes!

2. Woocommerce

Een webwinkel met Woocommerce software wordt ook steeds meer gebruikt. Woocommerce is een plugin van het zeer veel gebruikte WordPress. In het algemeen is Woocommerce minder complex maar heeft daardoor ook wat minder mogelijkheden. Dit heeft echter we weer als voordeel dat Woocommerce goedkoper is.

Keuze webwinkel?

De keuze van de webwinkel komt grofweg neer op het volgende:

    • Woocommerce: Kleine / eenvoudige webwinkel
    • Magento: Grote / complexe webwinkels

PdM internetdiensten maakt de gewenste functionaliteiten (design, betaal- en verzendmogelijkheden etc) werkend waarna de klant de producten kan invoeren. Als u wilt dan kunt u al gelijk beginnen met de verkoop !

 

Template

Een template is de benaming voor het uiterlijk van uw webwinkel. Hierbij kunt u denken aan indeling, kleuren, lettertypes etc. De keuze hierbij is groot maar aan sommige keuzes kleven specifieke voor- en nadelen. Wij geven u graag advies over welke keuzes het beste bij uw wensen passen en bouwen dit tevens voor u. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Plugins

Een plugin is een apart stukje software dat geïnstalleerd kan worden binnen Magento. Hierdoor kunnen plugins functionaliteit aan uw webshop bieden die standaard vaak niet aanwezig is.
Hierbij kunt u denken aan plugins voor de afhandeling van diverse soorten betaal- en/of verzendmogelijkheden. Wij geven u graag advies over welke plugins het beste bij uw wensen passen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

PDM internetdiensten
Verdistraat 93
7391 SK Twello

  0571 79 45 11
  info@pdmi.nl
KvK-nr: 59918217