ADVERTEREN OP HET INTERNET

Adverteren op het internet

Er kan op zeer veel verschillende manieren geadverteerd worden op het internet. PDM internetdiensten richt zich hierbij met name op adverteren met Google Ads.

 

Adverteren met Google Ads (SEA)

Door gebruik te maken van Google Adwords advertenties (Search Engine Advertisement of kortweg SEA)  kan je meer bezoekers krijgen maar dit alles kost echter wel geld. Het opzetten van de advertentieteksten kan in principe iedereen maar met de juiste kennis krijg je voor minder geld ook nog eens meer bezoekers !

 

Wat is het principe van het adverteren met Google Ads

Aan de hand van de juiste zoekwoorden zal je advertentie gratis op de bovenste drie plaatsen getoond worden. Als er op de advertentie geklikt wordt zal men doorgestuurd worden naar jouw website en het doorsturen kost wel geld.

 

Hoe krijg je voor minder geld toch meer bezoekers?

Zoals gezegd met de juiste kennis krijg je voor minder geld toch meer bezoekers en PdM internetdiensten heeft daar de kennis van dus neem contact op met ons voor meer informatie.

Maar wat is de juiste kennis?

Mensen laten klikken op jouw advertentie is echt niet zo moeilijk maar het wordt pas interessanter om de juiste mensen te laten klikken. De juiste mensen zijn die mensen waar jij wat aan kan bieden met andere woorden dat is jouw doelgroep! Aangezien het aanklikken van je advertenties geld kost wil je het liefst dat alleen jouw doelgroep klikken en dát proces is met de juiste kennis te sturen.

 • Zoekwoorden onderzoek
  Mensen zoeken door met woorden op Google te zoeken (bv houten vloeren, pedicure, tuinontwerp etc.). De goede zoekwoorden zijn interessant want daarmee trek je jouw gewenste doelgroep. Het bepalen van de juiste zoekwoorden is een kunst op zich en daarvoor doe je een zoekwoorden onderzoek. Met behulp van tools bepaal je de beste zoekwoorden want het ene zoekwoord is weer (veel) beter dan een andere. Mensen die ‘eiken planken’ zoeken kunnen op zoek zijn naar een nieuwe vloer voor in huis maar het kan ook zijn voor een nieuwe veranda.
  Zoekwoorden die vaak gebruikt worden zijn weer duurder dan dan minder gebruikte zoekwoorden. Soms kan men daarom beter kiezen om niet met de beste zoekwoorden te gaan adverteren maar met de iets minder populaire aangezien deze (veel) goedkoper zijn.
 • Goede advertentie teksten
  Aan de hand van deze zoekwoorden wordt de advertentie opgesteld. Plaats je de zoekwoorden op de goede plaats in combinatie met de juiste webpagina dan is dat uiteindelijk ook weer goedkoper.
 • Beste positie advertentie
  Hoe hoger de advertentie op de Google pagina staat zullen er ook meer bezoekers op klikken. Google weet dat ook en daarom betaal je ook voor deze positie. Met wat gerichte stappen kan PDM internetdiensten er voor zorgen dat je niet op de dure eerste positie komt maar op de goedkopere plaatsen daaronder. Hierdoor krijg je dus wel voor minder geld meer bezoekers!

 

Besteed het adverteren uit aan PDM internetdiensten?

Bent u ook op zoek naar meer bezoekers maar wilt u dit niet niet zelf doen? Besteedt dit dan uit aan PDM internetdiensten want wij hebben de juiste kennis en hanteren scherpe tarieven.

PDM internetdiensten
Verdistraat 93
7391 SK Twello

  0571 79 45 11
  info@pdmi.nl
KvK-nr: 59918217